fredag, mars 25

För varje grönt jobb förstörs nästan fyra andra

Tidigare har jag rapporterat om den spanska studien där varje grönt jobb förstör drygt två andra jobb, se tidigare inlägg och studien.

Nu har en ny studie kommit som bekräftar att gröna jobb förstör andra jobb. Studien gäller Skottland och har utförts av konsultfirman Verso Economics. Verso kom fram till att för varje grönt jobb förstörs 3.7 andra jobb.

Källa

Istället för att jamsa med Miljöpartiet borde Alliansen utreda detta ordentligt. Journalisterna bör sluta med sin politiska propaganda och ställa politikerna mot väggen. Vad kostar det Sverige att hålla på med sin "gröna" politik? Hur många jobb förstörs? Hur ineffektiv är vindkraften? Hur mycket ökar arbetslösheten för att vindkraften subventioneras? Maud Olofsson verkar inte bry sig om de höga energipriserna utan är nöjd med att lampan tänds när man trycker på knappen.

Klimatbluffen med koldioxidskatter och utsläppsrätter, etanolsatsningar, vindkraften, tåg som stannar då det snöar... Hur mycket fattigare blir vi på grund av alla dessa felsatsningar? Varje gång du betalar din elräkning, väntar på ett inställt tåg eller tankar bilen - tänk då på att du då är med och betalar för politikers felsteg.

Måste passa på att ge lite beröm också. Lidingöbanan, som är byggd för länge sen, har fungerat perfekt i vinter. Håller tidtabellen även i värsta snöstormen.

2 Comments:

At 27 mars, 2011 03:19, Anonymous Anonym said...

Har du sån tur P.W att du får åka
denna Lidingö bana regelbundet,den
är en sann njutning att åka denna.
ALI.K.

 
At 10 april, 2011 12:32, Anonymous Anonym said...

Får miljöpartiet bestämma kommer varje strömbrytare att behöva förses med en display där det ges en prognos för när strömtillgången kan tänkas medge att lampan tänds. Allt framräknat med hjälp av datamodeller.

/Reagan

 

Skicka en kommentar

<< Home