torsdag, mars 18

Tänd alla lampor den 27:e mars

Den 27 mars kl. 20:30 planerar ett antal kommuner att släcka sin belysning för "klimatets" skull. Troligen vet dessa rödgröna "klimatexperter" inte någonting om klimat alls. Ett meningslöst jippo för att lura folk att de gör något gott. Om jag släcker mina lampor hemma räddar jag jorden. Oupps! Jag tände några värmeljus under tiden lamporna var släckta. Ajabaja nu ökade koldioxidutsläppen mångfalt. Usch vad jag blir trött på dessa meningslösa bluffjippon.

En som inte gått på klimatbluffen är ett företag i Tomelilla. De kommer att jobba för fullt den 27 mars kl. 20:30 länk.

Om vi stänger svensk industri kommer vi alla att bli fattiga. Slopa etanolsatsningarna, vindkraft m.m. Hur Alliansen med Reinfeldt i spetsen kan låta Andreas Carlgren få härja fritt är obegripligt. I opinionsundersökningarna blir det katastrof. Så Reinfeldt - sparka Carlgren och det snabbt om ni ska kunna vinna nästa val. Bara att se Andreas Carlgrens falska flin får mig att få rysningar. Carlgren är vetenskapens och verklighetens fiende.

34 Comments:

At 19 mars, 2010 11:59, Blogger Anders Sand said...

Kan priset på el tänkas sjunka på grund av detta? Om än för en kort stund. Man borde egentligen se till att sköta sina elintensiva arbeten under denna tid.

Antagligen gör väl denna åtgärd knappast någon skillnad, att släcka några lampor. Synd förstås om nån stackare råkar bli överkörd medan kommunen agerar "klimathjälte"...

 
At 19 mars, 2010 14:53, Anonymous Anonym said...

Herr Reifeld kommer inte att sparka "Varglarsen" Carlgren, båda är ju överens - "Jorden har feber", bätter är att "sparka" båda två!

 
At 19 mars, 2010 18:33, Anonymous Anonym said...

Håller med Anonym, sparka bägge !

Reinfeld har blivit en riktig miljö-Mupp.
Det finns annat alternativ.

Claes-Göran

 
At 20 mars, 2010 07:48, Blogger Dividendum said...

Rödgröna röran eller borgerlig allians.

Tyvärr lär det inte göra så stor skillnad vem man röstar på avseende uppfinningsrikedomen på Godhjärtade Miljö- och Klimaträddarinsatser för att undvika en dito katastrof på Jorden.

Dessa två partisammanslutningar är tyvärr Same Shit, different Name. Det är ungefär som att prata gradskillnader i helvetet.

Den demokratiska tanken är fullständigt urholkad och fungerar numera enbart som verbalt underhållningsvåld för den stora opolitiska massan.

Var finns Nödutgången, tack!

 
At 20 mars, 2010 10:57, Anonymous Anonym said...

Såg på McDonalds hemsida att man gör reklam för detta trams. Big Mac är bästa burgaren men nu är det slut med McDonalds för min del. Liksom det var slut med Max efter deras klimatburgare. Återstår Burger King.

Själv kommer jag att tända allt som går att tända. Business as usual med andra ord.

/benke

 
At 20 mars, 2010 11:20, Anonymous Anonym said...

Jag undrar, vart skall man vända sin rygg för att se Wetterstrands nuna vill jag inte och heller inte varglarsen Carlgren.....jag tror jag skolkar i höst. Det finns faaan inga bra alternativ.....det är spyor, malaria, pest och kolera vart än jag vänder mig.
Varför har vi inte ett röstningsalternativ som duger till oss???Hälsar UiU

 
At 20 mars, 2010 16:35, Anonymous Svempa said...

Jag tror trots allt att Alliansen är ett bättre alternativ. De rödgröna använder CO2-falsariet för att driva på i en planhushållande riktning. Reinfeld har hanterat AGW-frågan på samman sätt som andra frågor som han inte vill ta några risker i och som han inte prioriterar. Dvs. bli till synes lika from som konkurrenterna och vrid på så sätt ett vapen ur deras händer. När väl AGW:eriet i allmänhetens ögon framstår som voodoo-science kommer han nog tacksamt låta frågan självdö - Carlgren försvinner antagligen vid någon regeringsombildning. De rödgröna som profilerat sig sjungande med AGW änglakören kommer hänga kvar mycket längre av prestigeskäl.

 
At 20 mars, 2010 18:06, Anonymous Anonym said...

Det finns faktiskt en lösning ! Om man röstae stöder man systemet. Den dag mer än 50% avstår finne ingen legitim ledning längre oh man måste finna andra modeller !

"Röstskolkare sedan 1973"

 
At 21 mars, 2010 01:23, Anonymous Anonym said...

Anonym hit och dit, Svempa sa
dit och dat,(håller med om CO2 bluffen, dock). Börjar bli trött på alla synonymer. När det gäller miljön, klimatet så måste man prata ur skägget. Ni måste väl fatta att det finns annat alernativ
till den rådande debatten. Det är inte den nuvarande sjuklövern utan kanske något helt annat parti, byggt på förnuft och vetenskap som driver frågan bättre.
cgca

 
At 21 mars, 2010 01:34, Anonymous Anonym said...

Carlgren kan göra otroliga kommen-
tarer,vid klimatmötet' nu löser vi det här,utbyggnaden av vindkraften
'kommer att motsvara 2 kärnkraftverk
och vi skall ge grön energi till övri
ga Europa när efterfrågan ökar av
grön energi kommer att ersätta fossila kraftverk i Europa.
Han är otrolig den mannen, man häpnar
när han uttalar sig i media varje
gång.
ALI K.

 
At 21 mars, 2010 11:47, Anonymous Anonym said...

Att släcka ljusen är en symbol för den framtid som väntar om AGW-rörelsen får behålla makten över våra politiska partier och media.
Självklart ska alla tillgängliga lampor lysa hemmavid!
Upplysning var ordet!
/ Ann L-H

 
At 21 mars, 2010 16:02, Anonymous Anonym said...

Jag tror Junilistan är skeptiska mot AGW teorin, så de kan vara ett alternativ...är osäker på om de är socialister eller liberaler.

/Robert W

 
At 22 mars, 2010 14:37, Anonymous Anonym said...

Den 27:e kl 2030 ska vi belastningstesta en nyinstallerad cnc-svarv hos oss.
30 kilowatt i en timme!

 
At 22 mars, 2010 14:41, Anonymous TotalLiberal said...

Deras tanke med Earth Hour är nog att man ska "sända ut signaler". Hela socialismen bygger ju på att man ska resonera irrationellt och agera i symbolspråk snarare än att åstadkomma konstruktiva konsekvenser.
Tacka vet jag Edison Hour!

Och jag kommer också sluta äta på McDonalds efter det här!

 
At 22 mars, 2010 16:08, Anonymous Staffan said...

Har aldrig börjat äta på Gyllene Måsen. Kanske ska börja så att jag kan sluta.

 
At 22 mars, 2010 17:59, Anonymous Annika said...

För den som vill ha nåt nytt att rösta på kanske detta kan vara nåt:
http://www.liberalapartiet.se/

 
At 22 mars, 2010 18:21, Anonymous Anonym said...

Angående Junilistan så smög herr Lundgren med sin hållning innan EU-valet och hans ersättare Sören Wibe hade tyvärr köpte hela hotgrejen. Den som hade en skeptisk hållning utåt i Junilistan Björn von der Esch har tyvärr gått bort...

//erik

 
At 22 mars, 2010 19:16, Anonymous /a/non said...

Själv har jag för vana att sitta i mörkret hemma, men för en god sak tänker jag självklart tända varenda lampa jag har under Earth Hour, precis som jag gjorde förra året.

 
At 22 mars, 2010 19:25, Anonymous Peter said...

Det är ledsamt att läsa vissa kommentarer här. Ni som tycker att Reinfeldt och c:o kan fara och flyga tack vare co2-snacket missar att med en rödgrön röra så kommer co2-späkelsen igång på allvar och då kan ni kyssa era surt införvärvade pengar adjö.
Lösningen är helt enkelt att rösta på alliansen, en röst på ett menlöst småparti eller röstskolk blir i själva verket en starkare röst för de rödgröna.

Carlgren har faktiskt sagt en bra sak och detta i samband med förbifart Stockholm. En av SVT:s värsta åsiktsdrivna klimattroende Uppdrag gransknings-medarbetare intervjuade honom varpå Carlgren påpekade att vi skall köra MER bil. Detta för att påskynda en utveckling av nya generationens motorer (eldrivna) och detta i sin tur kan hjälpa övriga världen att snabbare få tillgång till den teknologin. Slutar vi köra bil (och piskar varandra med björkris som Wetterstrand & co helst vill se) så gör det inte ett sk-t för något "klimat" (även om de värsta co2-nojjorna skulle stämma) och definitivt inte ett smack för utvecklingen.
Jag tycker det resonemanget var mycket bra tänkt. Vad klimatmuppen från Svt tyckte kan ni väl räkna ut själva, han fällde tom en personlig kommentar (=objektiv reporter??).
Det var för övrigt samma journalist som i ett annat program tryckte upp en mikrofon i ansiktet på ett vuxet par som tagit bilen (hu!!) till ett köpcenter för att handla.
"KLIMATET DÅ?!?!?!?!" fick de som fråga..

Säg upp licensen...

 
At 23 mars, 2010 11:18, Anonymous Staffan said...

"Säg upp licensen..."

Redan gjort. Med SVT har jag både börjat och slutat.

 
At 23 mars, 2010 13:53, Anonymous Peter Harold said...

Visserligen är det elakt att sprida smälek om sina medmänniskor, men jag tillstår att CO2-minister Andreas Carlgren påminner om en kariaktyr i något kostymdrama där han gestaltar den illvilliga och manipulerande ärkebiskopen som försöker stjäla till sig konungakronan (makten). Det är lite av Disney's "Sir Vääs" över honom.

I övrigt kommar jag att i år precis som förra året att tända den elektriska belysningen i alla rum, även vindskontoret, samt i garaget. Naturligtvis får garagedörrarna stå på vid gavel under denna timma så att ljuset får optimal spridning.

 
At 23 mars, 2010 17:36, Anonymous Anonym said...

Jag har idag OMEDELBART ringt till ICA och sagt upp mitt ICA Kort!

Därför att dom gjorde reklam för WWF Earth Hour- bluff folkmordet.

Så kommer jag att bojkotta alla dessa företag som smygsänder propaganda reklamblad för GRÖNA NAZIST- WWF med company.

Det gäller att stoppa grön misantrop Fascism i tid medans vi lever i en demokrati som FN:s lögn Politiska IPCC vill avskaffa.
http://green-agenda.com/

"The common enemy of humanity is man.
In searching for a new enemy to unite us, we came up
with the idea that pollution, the threat of global warming,
water shortages, famine and the like would fit the bill. All these
dangers are caused by human intervention, and it is only through
changed attitudes and behavior that they can be overcome.
The real enemy then, is humanity itself."
- Club of Rome,
premier environmental think-tank,
consultants to the United Nations

Mvh JIMMY.

 
At 24 mars, 2010 06:23, Blogger Unknown said...

Alliansen hit och rödgrönt dit. Blankt är det bästa alternativet om man nu ska bemöda sig att ens gå till urnan.

En timme per år för jordens skull. Snacka om reklam-jippo.

 
At 25 mars, 2010 08:15, Anonymous Anonym said...

modell sovjetiska val

Vi får välja mellen en
grönröd röra eller en blågrön soppa.

således bara skillnad i konsistens.

/dissidenten

 
At 25 mars, 2010 09:43, Blogger A nonym said...

Funderar på om man kan hyra sådana där gigantiska sökljus och köra bort till slottet eller riksdagen och lysa upp det för fullt under denna timme, det borde väcka lite uppmärksamhet... ;-)

 
At 25 mars, 2010 15:59, Anonymous byfanenfrandalarna said...

Bara en del av COP15 bluffen. Dom kan inte skriva "den globala uppvärmningen" längre så det vi ska stoppa nu är alltså "klimatförändringarna" betyder det att vi snart kommer ha ständig sommar eller vinter? HMM ;)

Bojkotta EARTH HOUR!

Mvh / Byfanenfrandalarna

 
At 27 mars, 2010 14:18, Anonymous Anonym said...

Som ett flertal redan skrivit, båda sidorna i riksdagen är lika goda kålsupare båda två. (Må hända att den rödgrönasmeten är ännu värre). Finns ju alternativ, så som liberalapartiet.se

Ikväll sätter jag på alla lampor jag har i lägenheten som en protest (är annars enormt sparsam med elen då jag hellre har pengar på fickan)

 
At 27 mars, 2010 18:58, Blogger benke said...

Tack Jimmy,

visste inte att ICA stödde detta trams. Jag kommer också att säga upp ICA-kortet. Vi är en familj som spenderar mycket pengar varje månad på ICA. Nu kommer det förmodligen bli Hemköp istället. Måste bara kolla in vad de står för först.

 
At 28 mars, 2010 09:06, Anonymous Anonym said...

Nu är det bara att vänta sig en höjning av elräkningen för denna timmes jippogrej. Stackars VD:ar för energibolagen, vinsten doppade under en timme i Mars. Hur går det med bonusen då??? Anders skriver: Kan priset på el ......tvärtom, det höjs.

 
At 28 mars, 2010 13:45, Blogger Unknown said...

@Peter
Jag sa upp licensen redan 1973 och har inte tittat på Svensk TV sedan dess .... Numera är jag lagbrytare eftersom jag har en TV med parabol så att jag kan se utlänsk TV ! men betalar ändå ingen svensk licens eftersom 1) jag har ingen antenn för svensk tv. 2) ingen möjlighet att se svensk TV. 3) Vill inte titta på socialist innehållet ...
Lagbrytare och skatteskolkare blev jag ändå när moder Svea ska ha betalt för ej använda tjänster och försöker åka snålskjuts på utländska fria TV Bolag.

 
At 29 mars, 2010 17:37, Anonymous Per-Erik Hedén said...

Följande länk visar att Earth Hour orsakar extra kostnader.

http://blogg.elprisguiden.se/du-far-betala-for-earth-hour/

 
At 29 mars, 2010 20:28, Anonymous Anonym said...

(O)vetenskapens Värld ikväll 20.00 handlar om Arktis "försvinnande" och allt tunnare is, lögn eller fakta?

Nu verkar det inte handla om isens utbredning längre, utan dess tjocklek: "Om mindre än 30 år kan hela Arktis ligga utan is under sommarmånaderna - det spår satellitdata som har avslöjat hur tjockleken på isen krymper för varje år."

/LD

 
At 31 mars, 2010 22:26, Anonymous Anonym said...

PS vad är det som händer i Arktis ?
Isutbredningen borde minskat för
3-4 veckor sedan !
Claes-Göran

 
At 01 april, 2010 02:58, Anonymous Stefan Gustavsson said...

Natuligtvis hade jag alla mina lampor tända på "Earth Hour". Varför ska vi delta i detta trams? Är det framtiden att vi ska sitta i dunklet från stearinljus och elda i vedspisen? Vabra, för elström är ju jordens undergång, och eftersom gröndårarna ändå inte vill ha nån elenergi i framtiden så löser det ju sig av sig själv.

 

Skicka en kommentar

<< Home