onsdag, oktober 28

Korten på bordet Reinfeldt - ska du ge bort vår frihet i Köpenhamn?

Om drygt en månad kommer FN:s klimatmöte att hållas i Köpenhamn. Där ska världens länder komma överens om omfattande åtgärder för att begränsa våra utsläpp av växthusgaser. Men vilket är avtalet Reinfeldt tänker skriva på? Ger det upp vår frihet och självbestämmande och överför makten till en ny icke-vald organisation? Frågorna är många, Alliansen är tyst, pressen är tyst - endast på Internet och i några få utländska tidningar tas frågan upp.

Här är ett utkast till ett avtal jag kommit över [länk]. Huruvida detta är grunden för kommande avtal är jag inte säker på men mycket talar för det. På sidan 18 talas om den nya regeringen - en världsregering som inte är vald.

The government will be ruled by the COP with the support of a new subsidiary body on adaptation, and of an Executive Board responsible for the management of the new funds and the related facilitative processes and bodies.

Vad tänker du skriva på Fredrik Reinfeldt? Och varför är det så tyst? Tänker du sälja ut Sveriges och EU:s självbestämmaderätt till en överstatlig världsorganisation? Vad kommer din påskrift kosta oss svenskar i framtiden? Korten på bordet! Dina undersåtar har rätt att få fakta i denna viktiga fråga.

Andra bloggar om: , , intressant.se

9 Comments:

At 28 oktober, 2009 19:49, Anonymous SGP said...

Reinfeldt hade ju inga betänkligheter med att sälja ut Sveriges suveränitet till storebrorsklubben EU (Lissabonavtalet), så denna miljöpampsorganisation är nog inga problem heller.

 
At 28 oktober, 2009 21:55, Anonymous Steve said...

Lite uppkäftiga Washington Times hade en ledare igår 27/10 -- "Green world government. The U.N. uses environmentalism to seize control". Köpenhamns-avtalet kommer (om det går igenom) att reglera all ekonomisk verksamhet i klimatismens namn. Alla CO2-utsläpp ska styras via en Carbon Market Regulatory Agency; varje land ska få en "carbon budget". Det här kan (och ska!) innebära spärrar för tillverkning, transporter, resor, jordbruk, gruvor, kraftverk.
. Högst upp ska finnas något som kallas Conference of the Parties (COP) med den slutliga makten att besluta och genomdriva. COP arbetar genom Adaption Fund Board, och därunder finns Copenhagen Climate Facility, "The Facility" troende emellan.
. "Samhällets struktur behöver ändras fundamentalt" (för att vi inte ska brinna upp). Under nuvarande 'splittrade ordning' är detta omöjligt, så The Facility måste därför träda in "med sådan lagstiftningsmakt som erfordras".
. The Facility ska styras av en exekutivkommitté, vars medlemmar "kan bestå av representanter för relevanta intergovernmentala och non-governmentala intressenter". Greenpeas, till exempel.
. "En massiv uppgradering av de finansiella resurserna" fordras givetvis. USA m.fl. måste bidra med 800 miljarder dollar den första femårsperioden, plus de ytterligare belopp som kan visa sig nödvändiga. COP ska ha rätt att ta ut skatter, till en början på flyg och sjöfart, senare efter behov.
. Se det blir något att se framåt. Fast... miljarder dollar? Från USA? I tider som dessa? Finns det plånbok och vilja för det i Beijing? Annars räcker inte slantarna för Barack Hussein.

 
At 28 oktober, 2009 23:25, Anonymous J-O said...

Konzpiration ... Låt oss verkligen hoppas på att klimatet lever sitt eget liv. Om vi någonsin likt Reagan ansåg att Sovjet var "the evil empire" så säger jag bara "All makt åt Tengil - vår befriare"

 
At 28 oktober, 2009 23:56, Blogger Per Welander said...

Den onde Tengil och förrädaren Jossi hamnade inte i Nangilima utan i ett annat land som heter Lokrume. /Astrid Lindgren

 
At 29 oktober, 2009 10:51, Anonymous ulle said...

Sossen Reinfeldt har inga problem att trolla bort våra små rättigheter om det bara kan konsolidera hans och partiets makt.
Tänker på Gustaf Douglas' mkt tydliga uttalande på stämman för en tid sedan om att borttag av LAS skulle kosta partiet makten.
Ren opportunism alltså; idéerna får skrotas om makten hotas..

 
At 30 oktober, 2009 01:03, Anonymous Anonym said...

Sverige blev kallade för Klimat-
talibaner i EU-mötet i går och
detta sades av reportern från SVT
i nyhetsinslaget kl 18.00
EU länder har inte råd med detta,
i och med den svält och arbetslöshet
som kommer att drabba i Europa fram-
över.
Även Sverige drabbas av detta.
ALI K.

 
At 30 oktober, 2009 16:32, Blogger Dividendum said...

Renfält håller på med "vindsröjning" och han tänker inte ta en spottstyver i betalning.

 
At 02 november, 2009 21:14, Anonymous Anonym said...

Den frenetiska argumenatationen från Reinfeldt & Co om att koldioxiden påverkar klimatet ska kanske ses som ett tecken på att man i essa och andra politiskt korrekta kretsar är mycket osäkra på vad som styr klimatet. Då vill man få med sig så många som möjligt i tron på AGW eftersom politikerna när det sedan visar sig att koldioxiden inte styr klimatet kan säga att "vi (politikerna) gjorde ju bara som många människor ansåg vara rätt". Att det kan komma att kosta vansinnigt mycket pengar innan insikten om att AGW-hypotesen är falsk är bara att beklaga.

 
At 05 november, 2009 14:39, Anonymous JANNE O said...

Äntligen en till svensk som vaknat!!
Bra blogg!

Medan vi sov arbetade globalisterna och globalpartiet...
Vi har sovit sedan 1989, nu är det mycket sent!

Bra att folk ser igenom den här konpirationsdimman som main stream media strör ut!

De här killarna menar allvar:
all politik är internationell och styrs av storföretag och system kopplade till dem

Reinfeldt säljer det bästa
Sverige är med i EU militären NATO och kommer att ha EURO om 6 månader!!

Carbon dioxide är inte så farligt längre enligt "aposteln" Al Gore nu är det metan och andra gaser...reglera dessa påsamma sätt!

Karbon ekonomin är ett politiskt slagträ - hur ska västbärlden överleva utan industrier?

Genom att trycka upp finansiella kontrakt utan täckning som storbankerna Citi JPMG Goldman Sachs?

Nej, genom politiskt korrekt ekonomisk utpressning i low carbon energy som Al och oljekompisarna kan tjäna miljarder på själva.... !!!

haha

 

Skicka en kommentar

<< Home