onsdag, juli 8

Sveriges Television vill att svenskarna ska gå i klimatterapi

Klimathysterin har inga gränser. Sveriges Television bidrar gärna med lögner om klimatet. En egen website har skapats [länk] för att indoktrinera oss. Sajten innehåller så mycket dumt trams så jag förstår alla som vägrar betala TV-licens.

Det senaste är en "klimatpsykolog". I tio avsnitt ska olika "klimattyper" (människotyper min anm.) belysas. Psykologen är Marta Cullberg Weston. Enligt sajten: Hon är Sveriges ledande expert på hur människor reagerar psykologiskt på klimathotet. Cullberg Weston har skrivit och hållit föredrag om ämnet och nyligen grundat ett klimatnätverk för psykologer.

Suck, man vet inte om man ska skratta eller gråta. Svenskarna ska först hjärntvättas att tro att klimathotet är en stor fara. Sen ska de få gå i terapi för att få bot. Orwells 1984 närmar sig. Tänk ifall läkemedelsbolgen först delade ut piller vi blev sjuka av för att senare kunna sälja läkemedel som bot.

Jag kan erbjuda Marta Cullberg Weston gratis naturvetenskaplig klimatterapi. Hon verkar behöva det.

Kom inte och säg att Svt är neutral. Den går maktens ärenden och är starkt vänstervriden. Det har den varit i decennier nu. Alliansen bryr sig inte om detta.

Trots miljarder av forskningspengar finns fortfarande inga empiriska bevis på att mänskliga koldioxidutsläpp kommer att orsaka någon stor uppvärmning. Det enda "beviset" är några undermåliga klimatmodeller. Klimathotet är historiens största bluff alla kategorier. Detta kommer framtiden att utvisa.

Andra bloggar om: , , intressant.se

10 Comments:

At 08 juli, 2009 12:50, Anonymous Peter said...

Notera hur de lägger upp klimatterapiserien. Man vrider och vänder på de olika typerna av människor och konstaterar att det finns både "alarmister" och "förnekare". Därmed friskriver de sig själva från att tillhöra endera ledet utan naturligtvis den sanna läran där man betraktar från ovan och kategoriserar resten... Underförstått så går det alltså inte att betvivla klimathotet och co2-hypotesen... eftersom man då lätt kan placeras i rätt fack. Antingen är man så rädd för "sanningen" att man förnekar eller förtränger. Snacka om att idiotförklara människor för att driva sin egen agenda..

Behöver jag nämna att jag sade upp min TV-licens för många år sedan?

 
At 08 juli, 2009 14:39, Anonymous Johan@Kaffepaus said...

Låter som en ny skruvad form av "rasbiologiskt institut", dit helt normala skickas för att inte bara mätas, vägas och diagnosticeras, utan som sagt också "behandlas".

Sinnesjukt, var nog ordet vi sökte ja...

 
At 08 juli, 2009 20:35, Blogger Gunnar Littmarck said...

Kanske maktens förvaltare vrider sig av skratt.

Går de dumma djävlarna på detta med?

HIHIHOHOhahahaha

Jag är ganska säker på att minst en tredjedel av alla journalister och politiker, numer inser att CO2-hotet är en bluff, men de spelar med, förhoppningsvis alltmer lågmält.

Lindzen hade en bra synpunkt:

Akademiker som upplever allt mer att de är beroende av teknik de inte förstår, får höra att CO2-hotet är fakta, de som är skeptiska är dumma, så om du tror är du smart.

Kanske vi har för låga krav på samhällsvetenskapliga akademiker (samt de som utbildas på Stockolms universitet och en driva tvivelaktiga högskolor...)

Jag överdriver, men menar att det finns ett uns sanning i min karriaktyr av det svenska utbildningssystemet.

 
At 08 juli, 2009 20:40, Anonymous Anonym said...

Nä.
Fiatpengarna är en större och farligare bluff. Om man nu inte ska beakta själva hjärnspöket staten. Klimatet kommer på en andra eller tredje plats.

Men eftersom det är salt i såren, så är det förstås det viktigaste som händer nu i försämringsbranschen. Depressionen är förvisso i sig större, men bara gammal skåpmat som upprepas för x:e gången.

 
At 08 juli, 2009 20:55, Anonymous Anonym said...

"Tänk ifall läkemedelsbolgen först delade ut piller vi blev sjuka av för att senare kunna sälja läkemedel som bot."
Tja, vi är nära där iaf. Fast vi ska äta mat som gör oss sjuka/sjukare, för att sedan ta bort konsekvensen med läkemedel. Inte sällan har dessa två industrier samma ägare heller.

Nu är det inte fett jag pratar om, utan kolhydrater och deras negativa inverkan på diabetiker. Men de kan, och ska, äta kolhydrater trots att det är det sämsta för dom.
Det finns ju mediciner för att hålla blodsockret i schack nämligen.
Kika gärna in och botanisera på kostdoktorn.se i ämnet, och se hur SLV slingrar sig bl.a....

Jag skulle även försöka komma undna denna licens, men det är fanimig svårt. Ska prova att avanmäla mig igen, kanske går denna gången...
Sist fungerade det med att TV'n gått sönder, får ta det igen..:)

/HasseN

 
At 08 juli, 2009 21:38, Anonymous Per-Erik Hedén said...

Hör meteorolog Bertil Larsson, klimatrealist, i ”Ring P1” den 30 juni 2009 ( 7 min 23 sek in i
programmet, som ligger kvar i 30 dagar från sändningsdatum)!

http://www.sr.se/webbradio/include/player.asp?type=broadcast&Id=1826648&MiniPlayer=
False&BroadcastDate

 
At 09 juli, 2009 00:14, Blogger benke said...

Nu blir jag ännu gladare att jag sade upp min statstv skatt för några år sedan. Propaganda kan jag vara förutan, dessutom så har jag inte lust att sticka ned ännu mer pengar i statens hals än vad som redan tas ifrån mig.

Klimatdravlet är att lura i människor den nya faran. Det finns alltid ett hot; ozonet, friterade saker som en statlig institution gick ut med för några år sedan och det visade sig vara en bluff för att få högre anslag (vilket de fick).

Nu finns det tom en klimatterapi grej på statstelevisionen som vi kan se på.

Vänstern vill alltid ha ett hot i luften, det är på det sättet man kan skrämma folk och få in mer pengar.

JAg glömmer inte när MediaMarkt hade en drive där man bad kunderna att skänka pengar till WWF. Det fanns flyers i varje kassa där kunden ombads skänka pengar till WWF för klimatets skull.

 
At 10 juli, 2009 00:32, Anonymous Knutte said...

Mina licenspengar används till att bekosta detta kvasivetenskapliga dravel. Det känns inte bra. Har inte SVT annat att rikta uppmärksamheten mot?

Världen är full av problem och SVT väljer att satsa på ett förmodat klimat som vi kan ha om hundra år.

Om hundra år kommer ingen att förstå det som nu pågår.

Domedagsprofetior skall alltid stämma till eftertanke. Så även denna gång.

Hoten mot vår tillvaro är många, men uppfattningen att världen skall gå under för att vi släpper ut koldioxid i atmosfären är ju så dum att man inte tror att det är sant.

När vår statsminister säger att klimatet är en prioriterad fråga i EU undrar jag om han verkligen tror på det han säger. Fredrik Reinfeldt är smart och påläst men i det läge han nu befinner sig finns inget annat altenativ än att ansluta sig till de rättrogna. All annat skulle innebära att han var ute i kylan :))

Hoppas man får vara med ett tag till och följa utvecklingen.

Kyliga hälsningar

Knutte

(Kallt som fan hos oss nu, ingen sommarvärme alls. Måste bero på utsläppen av koldioxid...)

 
At 10 juli, 2009 21:16, Anonymous Anonym said...

De enda som egentligen borde ha anledning att glädja sig åt klimatterapin är skeptiker som får ytterligare en anledning att göra sig lustiga över alarmismens allra mest groteska avarter.

/Eskil

 
At 16 januari, 2010 18:08, Anonymous Johnny said...

Jag förstår att jag somnade framför TV och har nu vaknat upp i det nya Orwellska samhället och att jag aldrig märkte när statskuppen inträffade.

Jag kollade i genom psykologen's videor och man bara baxnar över allt vansinne, vad fan är det som händer i Sverige. Har alla förlorat förståndet samtidigt?

 

Skicka en kommentar

<< Home