torsdag, juli 24

Roy Spencer om klimatet i senaten

Lyssna på denna video från utfrågningen av Roy Spencer i amerikanska senaten. Kritiken mot IPCC är svidande. AGW-hysterin går mot att sakta tonas ner när nya vetenskapliga data kommer fram som motsäger IPCC:s hypotes om snabb uppvärmning. Klimatkänsligheten är sådan att uppvärmningen blir högst en grad (Celsius) till år 2100 även om koldioxidutsläppen fortsätter.IPCC:s AGW-hypotes börjar raseras av verkliga uppmätta data. Att globala uppvärmingen har avstannat är bara en av indikationerna på att hypotesen är felaktig. Ytterst beror felaktigheterna på dåliga datamodeller. Anmärkningsvärt var Spencers uttalande att han fått höra att koldioxiden skulle ransoneras redan INNAN något vetenskapligt underlag fanns för AGW-hypotesen.

Anm. AGW-hypotesen är hypotesen om att människans koldioxidutsläpp kommer att orsaka en stor uppvärmning.

Andra bloggar om: , intressant.se

2 Comments:

At 24 juli, 2008 16:15, Blogger magnus said...

Jag letade upp och bloggade detta gamla klipp för några timmar sedan, så en hat tip (till din konkurrent?) hade väl inte varit fel?

 
At 24 juli, 2008 16:23, Blogger magnus said...

Hoppsan. Förlåt! Denna var inte vad jag hittade för några timmar sen. Jag blandade rörigt förvirrat ihop denna och en Spencer-video från New York-konferensen.

Förlåt!

Är oerhört tacksam om du inte publicerar denna min idioti.

vänligen, Magnus

 

Skicka en kommentar

<< Home