onsdag, juli 30

Paus i bloggandet

Jag ska ut och resa igen så det blir få nya inlägg den närmaste tiden. Grönland kommer att passeras två gånger så jag får tillfälle att se om det är isfritt nu :-). Kommentarerna kommer att hållas igång med vissa fördröjningar.

Såg för övrigt att det var ett väldigt gnäll från många svenskar efter en artikel i SvD. Den stora skillnaden var att man vid resa till USA ska fylla i gröna kortet i förväg på nätet istället för på flyget. Läs kommentarerna i SvD så ser du hur USA-hatet blomstrar. Extremisterna "hotar" med att inte resa till USA för denna ändring. Men vem vill ha dem där eller på flyget?

För övrigt har det blivit mycket enklare att resa till USA efter visumtvånget avskaffades. Immigrationspersonalen har alltid varit vänliga även om kön dit ibland varit irriterande lång.

PS. Jag köper inga avlatsbrev (bluffen som kallas klimatkompensera). Men det hade nog ingen väntat sig heller.

4 Comments:

At 01 augusti, 2008 07:27, Anonymous Anonym said...

Jag har en fråga. Hur kan man veta världsmedeltemperaturen för flera hundra år sedan? Speciellt över havsområden?

 
At 03 augusti, 2008 00:37, Anonymous Anonym said...

Jag är på väg över om några veckor. Den mest underbara känslan när man inser att struptaget börjar släppa. Man kan andas fritt i USA.

/bengt

 
At 03 augusti, 2008 00:46, Blogger Per Welander said...

bengt: Så sant, det är en härlig känsla att få vara fri.

 
At 03 augusti, 2008 13:25, Anonymous Anonym said...

Kommer ihåg den euforiska underbara känslan, som infinner sig för en hjärntvättad Svensk,, som hämtar ut hyrbilen i det fria USA.. och kan lyssna på bilradions mängder av PK-befriade-radiostationer, och där det enkla och det klara får råda fritt..... Mvh JIMMY...

 

Skicka en kommentar

<< Home