tisdag, december 11

Al Gore tar tåget - bagaget åker Mercedes

Först flyger Al Gore hundratals mil. Sen tar han tåget från flygplatsen för att göra ett miljöjippo av det inför pressen. Men han berättar inte för pressen att hans bagage under tiden fraktas med en Mercedes van.

Källa.

Sen ska han flyga vidare runt jorden. Al Gores koldioxidavtryck överskrider vanliga människors med råge. Ändå kräver Gore att andra ska göra stora uppoffringar. Själv bor Al Gore i en jättevilla. Men smart är han som lyckas lura så många.

Efter sin propagandafilm med massor av vetenskapliga fel är det förkastligt att Gore får "fredspriset". Det hela går ut på att skrämma och lura folk samt själv tjäna massor av pengar.

Andra bloggar om: , intressant.se

9 Comments:

At 11 december, 2007 07:48, Anonymous Anonym said...

Jag tror att det hela minst lika mycket handlar om en egotripp för Al Gore.
Från att ha varit utskrattad som löjlig och tråkig vicepresident får han nu åka land och rike runt och insupa (lurade) människors respekt och bli behandlad som rockstjärna.

 
At 11 december, 2007 08:28, Anonymous Anonym said...

Det intressanta borde ju vara hur man ska gå tillväga istället för att hitta felen hos de som nu gör något oavsett hur fel det ibland kan tyckas vara.

Pelle

 
At 11 december, 2007 10:37, Anonymous Anonym said...

Svar till anonym Pelle
Det intressanta borde vara hur man ska gå tillväga skriver du. Det viktigaste av allt är ärlig och kunnig upplysning från massmedia så att en medveten allmänhet inte blir missledd. Som det nu är drivs politiker att fatta ödesdigra beslut.
Hur många vet tex att hockeykurvan var en bluff eller att jordens medeltemperatur mera följer den kosmiska stålningen än koldioxiden.
/ LH

 
At 11 december, 2007 12:55, Blogger Den siste mohikanen said...

Pelle,

"de som gör något", är det de som skrämmer skiten ur våra barn, förespråkar en modern variant av fascismen samt lever ett direkt miljövidrigt leverne själv? Som Al Gore?

Själv väljer jag mina hjältar bland dem som åstadkommer något som förbättrar för medmänniskan.

 
At 11 december, 2007 13:04, Anonymous Anonym said...

Gore säger att han inte har några planer på att ställa upp som pres.kandidat i det här valet men däremot kan tänka sig att kandidera i framtiden:
http://www.msnbc.msn.com/id/22191363/?gt1=10645

Min gissning är att han inser att tiden är knapp till 2012, glorian kan falla rätt snabbt på 4 år om media svänger i frågan, och hoppar på tåget till presidentposten i vår..

 
At 11 december, 2007 23:00, Blogger Skeptikern said...

Här är ett klipp med John Hannity som tittat närmare på Al Gores flygvanor.

http://www.youtube.com/watch?v=2VV309lbB8c

 
At 12 december, 2007 01:15, Blogger Per Welander said...

skeptikern: Jag la upp videon som inlägg. Du har väl en egen blogg numera som jag länkar till. Hoppas jag inte knyckte något för dig som du tänkte använda själv.

 
At 12 december, 2007 03:52, Anonymous Anonym said...

Rubriken i DailyMail talar för sig själv

Al Gore is criticised for lining his own pockets after £3,300-per-minute green speech

Many of the audience at last month's Fortune Forum summit were restless as Mr Gore, who has won both a Nobel Peace Prize and an Oscar for his campaigning work this year, delivered the half-hour speech that netted him £100,000.

läs vidare: (foga ihop adressen nedan)
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/
articles/news/news.html?in_article_id=
500586&in_page_id=1766&ito=1490

Citat från en blogg om den store Al-Guru som lever gott och flott på "sina ideal" men kräver återhållsamhet av folket:

"Gore firade sin seger genom att flyga sin privata jet till Scottsdale. Dar bjod han 90 pers. pa middag. De flog in hummer ifran Maine, Kobe biff ifran Japan och nagon slags fisk ifran Alaska. Detta hande pa kvallen efter han vunnit priset."

 
At 12 december, 2007 20:29, Blogger Skeptikern said...

Per: Inga problem :)

 

Skicka en kommentar

<< Home