tisdag, mars 13

Polisen deltar i klimatsvindeln istället för att jaga bovar

Gamla och kvinnor är rädda att gå ut på kvällen, gäng härjar och slår ner oskyldiga, knarket ökar, inbrott och stölder av cyklar möts med en axelryckning, tunnelbanevagnar klottras ständigt sönder. Vad gör då polisen? Jo de ska deltaga i klimatsvindeln. Carin Götblad, högsta polishönset i Stockholms län, har köpt in Al Gores propagandafilm för att alla poliser i Stockholms län ska få ett eget exemplar.

"Förhoppningen är att filmen ska bli en startpunkt för hur polisen i Stockholms län kan bidra till att vända en ohållbar miljömässig utveckling" säger Carin Götblad [länk]. Förutom slöseriet med skattepengar undrar man vem som tillsatt Carin Götblad? I skolan kom jag ihåg att man fick underkänt om man missuppfattade ämnet vid uppsatser. Uppenbarligen har Carin Götblad missuppfattat polisens uppgift och bör snarast sparkas. Skurkarna jublar väl när polisen sitter och äter chips framför videon istället för att vara ute på stan. Jag har alltid undrat varför man i Stockholm, till skillnad från andra stora städer, aldrig ser en polis ute på gatorna. Tror jag börjar förstå nu.

Om alliansen ska bli återvald 2010 är det dags att börja rensa upp i flumträsket.

Mer information om Al Gores propagandafilm, som är full med felaktigheter, hittar du här och här.

Andra bloggar om: , intressant.se

8 Comments:

At 19 mars, 2007 22:42, Anonymous Anonym said...

Carin Götblad är en fd dagisfröken som bytt karriär och snabbt avancerat till det högsta "hönset" inom Stockholm på grund av sin politiskt korrekta inställsamhet.
Så kan det gå i mellanmjölken&töntarnas förlovade land!
Bra blogg du har.Följer den kontinuerligt.Det behövs folk av din kaliber som står emot det politiskt korrekta vansinnet.
Kämpa på!

 
At 20 mars, 2007 19:29, Blogger Heiti Ernits said...

Hej!
Nu kommer jag igen med hypotetiska frågor...

Vi antar att budskapet i filmen är riktig, hade du då, ändå varit lika negativt iställd, för att den hade visats hos polisen?

 
At 20 mars, 2007 23:48, Blogger Per Welander said...

Filmen är så full med faktafel så det är svårt att göra det till en hypotetisk fråga. Men allmänt tycker jag att polisen ska förhindra brottslighet, utreda brott och ta fast de skyldiga. Svenska polisen är inte duktig på det.

Den polis som vill kan på sin fritid se vilken film den vill, lära sig knyppla eller vad som helst. Nu är polisen betald med skattebetalarnas pengar och då kan man förvänta sig bättre brottsbekämpning. För övrigt skulle jag vilja ha direktval av länspolismästaren på samma sätt som i USA. Det skulle snabbt få slut på flummet.

 
At 22 mars, 2007 13:47, Blogger Anders said...

"Uppenbarligen har Carin Götblad missuppfattat polisens uppgift och bör snarast sparkas."

Håller fullständigt med.

 
At 22 mars, 2007 17:44, Anonymous Anonym said...

De kan sluta jaga, jag har redan erkänt att det är jag som ligger bakom klimatförändringarna.

 
At 23 mars, 2007 11:43, Anonymous Anonym said...

Per,jag undrar wn sak.
Stämmer det att du är forskare på KTH som Munkfors skriver.

Det vore bra för oss läsare att få veta.

 
At 24 mars, 2007 11:23, Blogger Per Welander said...

andreas: Nej - jag är inte forskare på KTH. Förstår inte var det kommit ifrån. Jag har tidigare deltagit i forskningsprojekt om isbildning men det var i USA.

 
At 24 mars, 2007 20:42, Blogger Per Welander said...

Alla: Det händer att kommentarer blir refuserade även om det inte är ofta. Den som känner att det är orättvist och vill ha en förklaring är välkommen att maila mig. Så kommer jag maila tillbaka och tala om varför kommentaren refuserades. Men vänta först 2 dygn på att publicering ska äga rum - ibland är jag på resande fot och har svårt att komma åt Internet.

 

Skicka en kommentar

<< Home