fredag, februari 23

Kommentarer modereras

Efter diverse spammande och digitala spottloskor från tvivelaktiga personer inför jag nu att kommentarer modereras, dvs jag ska godkänna dem innan de publiceras. Tråkigt men nödvändigt. Jag gör nog om en tid ett testförsök om de kan släppas på fritt igen.

Uppdatering: Räkna med att kommentarer kommer att modereras för en lång tid framöver, kanske för alltid.

Denna blogg tycks reta upp extremvänstern ordentligt och de är väl rädda för att "sanningen" ska komma fram. I de gamla (och existerande) kommuniststaterna var bara en åsikt tillåten - statens. Men Sverige är inte en kommuniststat. Nu finns det många i Sverige som vill införa planekonomi med klimatet som förtecken. Moderna Myter för fram andra åsikter än de politiskt korrekta och det tänker jag fortsätta med.

5 Comments:

At 25 februari, 2007 19:12, Anonymous Anonym said...

Du ska inte be om ursäkt. Moderering av kommentarer är tyvärr idag nödvändigt på de flesta seriösa bloggarna eller debattsidorna som behandlar lite kontroversiella frågor. Det må handla om miljö eller politik. Och att det mesta av spam kommer från så kallad trashvänster är helt naturligt. De har nämligen ingenting annat att komma med. Lycka till.

Lubbe Ferrysson

 
At 26 februari, 2007 00:12, Blogger Per Welander said...

Lubbe: Jag har fått lära mig den hårda vägen att det är nödvändigt. Men optimist som jag var trodde jag ändå gott om klimatalarmisterna. Men de har uppenbarligen skumma element bland sig.

 
At 03 mars, 2007 09:12, Anonymous Anonym said...

Jag kan upplysa dig om att kommentarerna "från den andra sidan" ytterst sällan håller någon högre nivå.

 
At 06 mars, 2007 08:57, Blogger magnus said...

Det är en sak om inlägg har låg nivå vetenskapligt/förståndsmässigt, men jag tycker sådant som inte domineras av invektiv eller har mycket otrevliga personanklagelser borde släppas igenom. Sådana inlägg kan jag dock tänka mig är relativt vanliga på denna blogg som går emot den politiska "sanningen".

Tokiga uppfattningar kan ju alltid släppas fram för att korrigeras.

 
At 06 mars, 2007 10:07, Blogger Per Welander said...

magnus: de släpps också igenom. Anledningen jag modererar är att skumma personer inom miljörörelsen försökt spamma bloggen. Då menar jag vräka på med massor av kommentarer så att kommentarerna inte går att använda.

Ingen har blivit refuserad p.g.a. för låg kunskapsnivå.

 

Skicka en kommentar

<< Home