lördag, juni 3

Staten och kapitalet - dom sitter i samma båt

"Sida vid sida tillsammans hjälps dom åt - staten och kapitalet dom sitter i samma båt". Denna låt av Ebba Grön finns att ladda ner på The Pirate Bay. Låten är en alldeles utmärkt beskrivning hur kapitalet och staten (socialdemokraterna) gått hand i hand i alla år. Lögnen att sossarna bekämpat kapitalet är inte sant samt att Wallenberg m.fl. satsat på en borgerlig regering. Symbiosen beskrivs mitt i prick i Ulf Nilssons bok Sluten anstalt. Boken har aldrig givits ut på grund av inofficiell censur.
Citat:
Har vi censur i Sverige? Nej det har vi inte formellt sett. Däremot har vi en stark benägenhet att tiga ihjäl all kritik som inte är välkammad, system-anpassad och därför inte kritisk alls......

Läs boken som alla de stora förläggarna har vägrat att publicera av rädsla för staten. Wallenberg, Bonnier, storföretagen m.fl. har fått fribiljett av staten mot att de indirekt stöder socialdemokraterna. Istället trakasseras alla småföretagare med regler som gör det omöjligt att anställa folk. Arbetslösheten skjuter i höjden och allt fler blir bidragsberoende. Fullt medveten politik, alla vet att det går att ändra ett antal regler och fler ungdomar skulle få jobb. Men nej - det vill inte makten.

Socialdemokraterna har tillsammans med facket skapat kanske världens mest socialistiska stat. Det är inte företagen som blivit socialiserade utan människorna. Med en gigantisk bidragsapparat, statstelevision och bidragsberoende dagspress och riksdagspartier ska alla med i socialistiska båten. Alla ska med. Lönen får vi bara behålla 25-33% av beroende på hur vi räknar. Nya skatter tillkommer varje år, nu senast är det flygskatten. T.o.m. den s.k. oppositionen är till stor del socialistisk inspirerad. Jämför de "nya moderaterna" med socialdemokraterna. Skillnaden är hårfin.

Men det finns ett farligt hål i maktapparaten. Det hålet hotar de officiella lögnerna. Internet kontrolleras inte av staten (ännu). Internet kontrolleras av individer, dvs vanliga människor. Precis som i de gamla kommuniststaterna vrider sig nu Bodström och regeringen som en mask på en krok. De officiella lögnerna om arbetslöshet, Sveriges framgång, brottlighet m.m. ifrågasätts fräckt av individer på Internet. Staten slår nu tillbaka med en frenesi som skulle gjort Stasi gröna av avund. En massa helt oskyldiga företag sveps med i polisens razzia och får sin verksamhet förstörd. Polisens och åklagarens klantighet är avsiktlig - en varning till alla - ha inte med piraterna att göra. I Bodströmsamhället är rättsövergrepp tillåtna. DNA-prov tas på ett juridiskt ombud. Detta är en enorm kränkning av integriteten. Var är näringslivets, dagspressens, oppositionens protester mot detta övergrepp? Nej tystnad råder......

Officiellt har naturligtvis inte Bodström och regeringen beordrat polisen att göra attacken. Men de har stiftat de lagar och samhälle som gör övergrepp möjliga. De har gett ut direktiv om att prioritera attacker mot fildelare. Därför är de ansvariga. Räkna inte med att några huvuden kommer att rulla denna gång. De borgerliga partierna skjuter gärna på Bodström men inte på polisens övergrepp.

När skillnaden mellan politikernas officiella version och vad människor ser med egna ögon blir för stor kan Sverige komma att kollapsa. Det kan räcka med en djup lågkonjuktur där helt plötsligt skattepengarna inte räcker för att försörja halva befolkningen. Brotten ökar dramatiskt då bidragspengarna inte räcker till det nödvändigaste såsom hyra, elektricitet, elementär sjukvård och mat.

2 Comments:

At 04 juni, 2006 11:45, Blogger Joacim Persson said...

Och Ebba Grön snodde låten från Blå Tåget, dock inte alla verser.

 
At 20 juni, 2006 13:22, Blogger pimme said...

Du är medveten om att staten och kapitalet är inspirerad av Marx? Låten beskriver ett borgerligt samhälle, ett sådant som finns nu, men som var tydligare förr - att kapitalet var beroende av staten för att upprätthålla systemet som tillät kapitalistera tt livnära sig på andras arbete. Förstår inte din beskrivning av Sverige, när du hänvisar till en socialistisk låt som vänder sig mot borgerligheten.

 

Skicka en kommentar

<< Home