måndag, juni 5

Socialdemokraternas dolda agenda

Socialdemokraterna har haft makten alldeles för länge. Makt korrumperar, så enkelt är det. Numera är riksdagspolitiker en väg till makt, privilegier och pengar. Sossarna har makten och de största möjligheterna till karriär. Hjärta och ideologi behövs ej längre, det handlar mer om att ha stor käft och kunna ljuga utan att rodna. Jag kan skönja vissa rester av hjärta och brinna för sin sak inom delar av miljöpartiet, vänsterpartiet, junilistan och sverigedemokraterna. Övriga partier styrs av karriärister som nästan aldrig haft ett riktigt jobb inom näringslivet. Titta på socialdemokraternas ministrar. Hur många som gått nästan direkt från SSU till politikerposter i regeringen? Pålitlig sossesläkt är också en fördel (Bodström, Lejon).

Nu till en politisk inkorrekt sak. Varför har socialdemokraterna låtet så många invandrare komma till Sverige fast de flesta arbetare är emot det? Är det för att de tycker synd om invandrarna? Nej, nu kommer det politiskt inkorrekta. Sossarna har låtit hundratusentals invandrare komma till Sverige för att ha dem som röstboskap. Därför var invandrarna från Chile perfekta. De röstade garanterat på socialdemokraterna eller kommunisterna. Flyktingarna från Sydvietnam efter kommunistiska maktövertagnadet var inte välkomna. De skulle troligen rösta fel. På samma sätt är människor från Ryssland inte gärna välkomna. De kan tänkas rösta på fel parti.

Sossarnas strategi är att få hit så många invandrare som möjligt som kan tänkas rösta på dem. Det gäller också att se till att de lever i halvmisär och blir bidragsberoende. Riktiga jobb med riktiga löner är inte bra då de skulle kunna börja köpa hus och rösta borgerligt. Nej, se till att de bor i ghettona, ej har riktiga arbeten, låt dem ej lära sig svenska ordentligt (gärna hemspråksundervisning). Ge dem rikligt med bidrag ocsh skräm dem för att bidragen försvinner om de ej röstar på det "goda partiet". Se till att svenska för invandrare (SFI) litteraturen är ren sossepropaganda (exempel).

Kontrollera sen allt i samhället och indoktrinera alla. Statstelevisionen, skolorna, facket, forskningen (läs DN-artikel idag), skapa ett otal myndigheter som på skattebetalarnas bekostnad progagerar för den "rätta läran". Över två miljarder kronor satsas av myndigheter på "informationskampanjer". Se till att småföretagarna hålls kort - de är opålitliga och svåra att kontrollera. Skapa lagar, skatter och regler som hindrar dem från att anställa.

Ett dumt folk är lättare att kontrollera, se till att kraven i skolan minskas. Ta bort läxor, sänk kraven. Den som har fel åsikt men goda kunskaper ska inte få godkänt betyg. Lagom med kaos och oordning är bra och gynnar rörelsen. Därför togs ordningsbetygen bort.

Var emot att föräldrar själva får bestämma om barnen ska vara hemma eller gå på dagis. Rörelsen vet alltid bättre än föräldrarna. Vad det egentligen handlar om, men inte sägs rakt ut, är att man vill ge barnen en socialistisk skolning. Gamla kommuniststaterna förstod detta till fullo. Lägg ut dimridåer om jämlikhet och kvinnans karriärmöjligheter så den egentliga avsikten döljs. I denna fråga har socialdemokraterna en stor majoritet av föräldrarna emot sig. Men ändå missar alliansen att göra detta till en valfråga.

Ljug hej vilt om arbetslösheten. Om någon inom rörelsen säger sanningen får han sparken. Låt statstelevisionen varje vecka gå ut med statens officiella ljugsiffror i Rapport och Aktuellt. Se till att många, många är arbetslösa men kalla det för något annat. Låtsas utan att rodna att vi har världens bästa sjukvård, skola etc. Ljug om hur bra vi har det. Många går på det. Skriv på olika sätt ner kronans kurs mot andra valutor så skapas en konstgjord högkonjuktur inför valet. Öka penningmängden. Storföretetagens vinster ökas, BNP stiger. De som reser utomlands märker förstås att svenska kronor inte är värda något numera.

Hindra låginkomsttagare att resa utomlands med en ny flygskatt. Kalla det för miljöavgift för att förvilla. Alla remissinstanser är emot men vad gör det. Ytterligare ett steg i socialiseringen av människan är tagen. Att massa riktiga jobb försvinner gör inget, det är i linje med strategin. De kan ju få plusjobb som kompensation.

Köp nya röster i små kommuner ute i landet genom att flytta myndigheter. Det kostar miljarder och är en enorm kompetensförstöring då nästan ingen flyttar med. Men det är inte meningen, då skulle det inte bli några nya jobb. Skattebetalarna står för kalaset.

Se till att nya partier får svårt att komma fram. Ge bidrag till existerande partier och de kommer av naturliga skäl också vilja hindra nya partier att komma fram. Ge presstöd och bidrag till så många som möjligt. Köp religiösa sekter med bidrag så kommer de att rösta på socialdemokraterna.

Använd Säpo för att komma åt politiskt opålitliga personer. Säpo kan ju använda helt andra metoder än polisen för att komma åt dem. Nu senast är några hackare prioriterat av Säpo för att ha stört några av rörelsens hemsidor. Spioner eller terrorister som kan tänkas spränga hundratals svenskar i luften nedprioriteras. Barnsligt och dumt av hackarna att störa hemsidorna men knappast i paritet med terrorism. Polisens beslag av oskyldiga företags servrar låter minst lika illa.

Svenskarna är troligen världens mest bidragsberoende folk. Det är inte av en slump utan en smart uttänkt strategi i socialiseringen av människorna. Inget s.k. borgerligt parti vågar ifrågasätta bidragen och de orimligt höga skatterna annat än marginellt.

Kan inte låta bli att länka till Maktmissbruk.se.

Är det verkligen så här illa? Döm själva!