tisdag, april 4

Flera toppolitiker besökte bordell

Världen idag har skrivit ett antal artiklar om den s.k. bordellhärvan, läs här, här och här. Olof Palme anklagas för att ljuga, mörka och även för att ha besökt bordellen. Dessutom ska flickorna varit i 13-14-årsåldern. Olof Johansson påstås också vara en av de inblandade. Bordellaffären slår egentligen Watergate med hästlängder. Bl.a. påstås Cecilia Nettelbrandt, riksdagens vice talman och folkpartiets vice ordförande, ha haft ett lesbiskt förhållande med bordellmamman Doris Hopp. Förgreningar finns in i polska underrättelsetjänsten.

Bara svaller kanske någon sosse säger. Nja, det brukar visa sig efter ett antal år att det finns alltför mycket sanning i olika affärer. Politikerna från flera partier har i detta fall haft all anledning att tysta ner och mörka. Estonia är ett exempel där det är uppenbart att något mycket skumt finns begravet. Alla vet att de döda borde bärgats för att kunnat ges en begravning. I stället föreslog sossarna med Mona Sahlin att Estonia skulle täckas med betong!

Kanske vår tids pajas, JämO Claes Borgström, ska föreslå en bojkott av Sverige och valen i höst. Prostituerade finns, prostitution är inte olagligt även om sexköp är det. Sverige är ett solklart fall för en bojkott. JämO är politisk tillsatt av sossarna och då måste Borgström tala även för sossarna. Annars skulle han väl få sparken och bli belagd med munkavel.