tisdag, mars 21

Tack Göran för att du behåller Freivalds

Borgarnas största tillgång - Laila Freivalds - finns kvar i regeringen. Tack för det Göran! Låt henne sitta kvar som en symbol för inkompetens och arrogans åtminstone fram till valet. Varje gång hon syns i TV och tidningar förlorar sossarna röster.

Det senaste är att hon trots allt har varit inblandad i stängningen av Sverigedemokraternas hemsida. Det som vi alla trodde. Dessutom skryter hon med det i ett brev till Jemens utrikesminister.

De sossar jag pratar med verkar alltid besvärade så fort Freivalds kommer på tal. Många tar direkt avstånd, andra försöker lamt förklara bort det hela. Lägenhetsaffären, tsunamin, hemsidorna - vad kommer härnäst? Laila Freivalds blir genom sitt agerande aldrig en tråkig politiker. Det händer alltid saker när hon agerar. Fast inte alltid så trevliga saker.

Det har aldrig funnits något hot mot webbhotellet. Säpo och Freivalds gjorde ett stort misstag då de "bara informerade" webbhotellet om hoten mot svenskar utomlands. Det ska jämföras med att en tidnings tryckeri informeras om hot mot tidningen underförstått att de inte ska trycka tidningen.
---------- UPPDATERING -----------------------
Freivalds har nu avgått.