fredag, mars 17

Olof Johansson - köpt lakej

Olof Johansson har beslutat att inte omförhandla Anitra Steens pensionsavtal. Är någon förvånad? Olof är en köpt lakej av socialdemokraterna. Olof fick jobbet som styrelseordförande för han samarbetade med sossarna tidigare. Några egentliga meriter har han inte. Det har inte Anitra Steen heller. Korruptionen inom statsförvaltningen blommar upp som aldrig förr.

Den hårda kritiken fick Olof Johansson att gå i taket. Johansson hävdar att han inte tagit några som helst politiska hänsyn.

- Det kallas integritet och jag blir förtörnad över sådana påståenden, sade Johansson
.

Olof Johansson kan naturligtvis inte gå emot husse Göran Persson som tillsatt honom. Tro inte att Olof Johansson är en person med integritet, Han har naturligtvis konfererat med Göran angående avtalet. Anitra är ju husses fru. Likheterna med Stalins rike blir allt tydligare. Men av slentrian röstar många på sossarna i vanlig ordning. Frågan är när korruptionen når en sån nivå att vanliga väljare reagerar. Näringslivet har haft några skandaler med orimliga pensionsvillkor. Nu har maktens mörkermän med Göran Persson och Olof Johansson sällat sig till samma skara.

1 Comments:

At 18 mars, 2006 21:56, Blogger Joshua_Tree said...

Är herr Johansson "förtörnad"? Nämen kära nån då...

 

Skicka en kommentar

<< Home