fredag, februari 10

Korten på bordet Levonline, UD och Säpo!

Webhotellet Levonline har enligt uppgift i bl.a. Svd utan motivering stängt ned Sverigedemokraternas hemsidor. Enligt uppgift efter påtryckning från Säpo och UD, se här. Jag har inget med Sverigedemokraterna att göra och känner inte i detalj till deras partiprogram. Men om det går till så att UD, Säpo och Polisen börjar agera utanför lagen och uppmana leverantörer att begå avtalsbrott är de ute på djupt vatten.

Därför måste nu Levonline, UD och Säpo lägga korten på bordet och redovisa skälen som ligger bakom avstängningen. Vad blir nästa steg om detta får fortsätta? Ska UD och Säpo dra in prenumerationen på Dagens Nyheter för "opålitliga" individer? Spärra digitala TV-sändningar till vissa medborgare? Inte genom att UD och Säpo gör det själva utan genom att hota leverantören av tjänsterna.

Lägg korten på bordet! Finns det lagliga eller sakliga skäl till avstängningen redovisa dessa. Tills sanningen kommer fram bojkotta webhotellet Levonline. Att ha en hemlig polis som agerar på detta sätt påminner alltför mycket om Stasi. Om det nu är sant det som pressen skriver ..... Tyvärr finns det mycket som talar för att detta stämmer och därmed hotas yttrandefriheten.

Sveriges krypande för diktaturer fortsätter. Först Hitler, sen kommunismen och nu muslimska diktaturer. Svenskarna är ett fegt folk som aldrig vågar stå upp för demokratiska ideal när de sätts under press. "Neutraliteten" har egentligen inneburit att andra ska få ta striden för vår frihet.

1 Comments:

At 10 februari, 2006 18:17, Blogger Attila said...

Sverigedemokraterna står inte högt i kurs hos mig, men webbhotellets agerande är märkligt. Fast det är väl inte varje dag de får ett samtal från Säpo... Hade du vågat säga nej?

Känns som om "karikatyrkonflikten" har urartat och vi börjar närma oss undantagslagar - allt för att inte hamna i en konflikt med terrorister, som kan ge sig på svenskar i Sverige eller utomlands.

Att förhindra dylika händelser är å andra sidan Säpos jobb...

 

Skicka en kommentar

<< Home