onsdag, januari 11

stockholmforsoket.se nedstängd?

Det går rykten via chattsidor på webben att sajten www.stockholmforsoket.se har blivit nedstängd av myndigheterna. Sajten var mycket populär och en samlingsplats för motståndare till trängselskatter.

Observera att jag inte har belägg för att detta skulle vara sant, om det är så är det en stor skandal. Vi får hoppas att det hela klarnar snart. Hela stockholmsförsöket har varit genomsyrat av lögner, mygel och bråk.

Staten gör nu allt mer för att ta kontrollen över Internet. Förslag på övervakning, censur m.m. kommer nu på löpande band. Risken finns att vi går mot en utveckling som liknar Kina.

5 Comments:

At 11 januari, 2006 13:46, Blogger A. von Achtersnurra said...

Vore det inte bättre om dom lade ner hela Stockholmsförsöket? Skatt på skatt på skatt på skatt.

 
At 11 januari, 2006 19:09, Blogger Patrick said...

B-one är kända för att stänga ner sajter med för mycket trafik, så det kan mycket väl vara de som dragit ur proppen utan påtryckningar utifrån...

 
At 11 januari, 2006 23:25, Blogger Per Welander said...

Mycket möjligt det är B-one som stängt ned dem. Jag har ställt en fråga till supporten på B-one om detta men inte fått något svar ännu. Sen verkar det helt oseriöst som webhotell att stänga någon utan att ge dem chansen att flytta.

 
At 12 januari, 2006 08:43, Blogger Patrick said...

B-one är ju inte direkt kända för att vare sig vara seriösa eller måna om sina kunder. De brukar sällan ens komma med vettiga förklaringar till kunderna, så utomstående lär nog få ännu mindre respons...

 
At 13 januari, 2006 00:01, Blogger Per Welander said...

stockholmforsoket.se är uppe igen. Det var i alla fall inte myndigheterna som var skyldiga. Det var b-one som på eget bevåg stängde ner sajten. b-one verkar ha ett uruselt rykte och stockholmforsoket.se borde nog byta webhotell innan det händer igen.

 

Skicka en kommentar

<< Home